Інтерактивний "Дитячий світ"

Інтерактивний
18, жов 2021

Цього разу ми взялись за деталі оформлення не зовсім нашого профілю, але хто як не ми самі зробимо собі виклик)) Стійка рецепції для розважального центру з різноманітними вставками неонової підсвітки та тематичними деталями - на наш погляд вийшло достатньо яскраво та цікаво)) 
Також цікавинкою для нас було створення дитячих інтерактивів для дітей різного віку. Але будемо відверті - бавились не тільки діти, але і ми))) Самим масштабним і реалістичним інтерактивом де збирались великі черги - це звісно "Танчики в 3Д". Ми створили не тільки реалістичний полігон для танчиків 4*4м з декоративними руїнами, мостами, флорою, а і повністю погрузили гостей у віртуальну реальність за допомогою віар окулярів. Було Феєрично!
Варто звернути увагу, що організатори оформили не тільки статичними позиціями локацію, але і сторили Квест кімнату. Кожний місяць тематика змінюється. Цього разу "Fort Boyard" - погодьтесь, вийшло гарно)
Ну і звісно доповнили загальну атмосферу Фотозоною 3 в 1, щоб задовольнити бажання кожного гостя для фото - тут і солодощі, і графіті, і повітряні кулі)