Відкриваємо сезон подорожей з Буковелю

Відкриваємо сезон подорожей з Буковелю
23, січ 2022

Ми обожнюємо відрядження нашою прекрасною Україною, а коли це засніжений Буковель у розпалі сезону -  це подвійне задоволення, поєднання роботи і відпочинку)) 
Цього разу в нас було сімейне свято для двох іменинників - тата та маленької донечки. Два різні концепти, різні масштаби, але до чого ж приємне відчуття дивувати з кожним разом гостей, які вже думають що їх нічого не здивує)) 
Звісно без фокапів не обійшлось)) День монтажу був одним із самий засніжений днів в Буковелі і поки закінчився захід замело всі машини. А в нас переїзд декору на іншу локацію, адже гості вже чекають продовження. Звісно, ми не розгубились - оперативно знайшли меншу машину і частково перевозили декор який нам був необхідний. Видихнули, але ненадовго...За 1км від локації машина грузне і на цьому все, водій далі відмовляється їхати. Нашим сильним хлопчикам довелось все носити самостійно, але ми це зробили і в результаті здали все часно))
Гості в захваті і ми також. А після тяжкого дня ну як же не кайфанути на крутих спусках)) Ми любимо працювати, але і відпочивати також))