Виставковий стенд для ARIAMO

Виставковий стенд для ARIAMO
27, тра 2023

Наш спільний проект з ARIAMO. Концепт і реалізація декорацій виставкового стенду для Європейського турне. Загалом пʼять виставок у різних країнах протягом місяця.
Задачі і побажання наступні:
-щось креативне;

-щоб вижило 5 збірок і розбірок і мало достойний вигляд;
-щоб було легке і швидке в монтажі;
Всі пункти - виконані. 

Стенд розміром 10*7м
Бажання - створити атмосферу затишку і комфорту, зручний підхід до суконь, ефектний подіум для показу, примірочна для моделей, зона очікування, фотозона, велкам дрінк, інформаційні стійки до кожного бренду, 12 рейлів з сукнями, столики для замовлень. Чимало для зони 10*7м погодьтесь.
Почали з розстановки рейлів по периметру стенду. Далі, подіум поєднали з примірочною. Фон слугував стіною для неї, по боках зробили шторки. Навколо подіуму розмістили 4 зони зі столиками для замовлень. І фішечкою, стала зона очікування. Це і диванчик і барна стійка, і декор в одному елементі.
Гості які зайняли місця на диванчику, сиділи попереду. Позаду підходили люди, брали напої і ставали біля барної стійки. Таким чином більша кількість людей могла переглядати показ і всім було комфортно. А декоративний елемент знаходився над диванчиком і барною стійкою і привертав увагу інших відвідувачів виставки. 3 в 1))
Вцілому вийшло круто і відвідувачів було завжди багато