Чотири настрої для ресторанів Савви Лібкіна в Одесі

Чотири настрої для ресторанів Савви Лібкіна в Одесі
21, лис 2021

У листопаді ми оформили чотири ресторани мережі "Компот" в Одесі.

"Компот" Імбирний - це солодкий пряниковий будиночок із потіками з білої глазурі, прикрашений безліччю різноманітних пряників та солодощів по периметру зали. Колони з розфарбованими принтами гілочок так само доповнили простір. І на завершення, пончикові стражники розташовані біля входу, які охороняли затишок відвідувачів усередині.

"Компот" Глінтвейний - пряна коробка зі спеціями для глінтвейну. З торця видніється ялинка з часточками апельсина, зірками анісу та маленькими червоними ягодами на верхівці. На всіх поверхах закладу всередині оформлення червоно-зеленими засніженими гілками з апельсинами, гілочками та зірками. Також, хочеться відзначити, зовнішній фасад будівлі на який було витрачено 2,5 км червоної і 1,7 зеленої мішури для створення ефекту об'ємної зеленої коробки з червоним бантом. "Дача" - Велика ялинка з іграшками, килим, срібний дощик над вікнами, лампочки... Дивлячись на все це мимоволі переносишся в дитинство.

"Дачний" - це про дитинство на дачі у бабусі та дідуся, про те світле, що ми намагалися дбайливо наголосити, а не нашкодити. Юла та кубики під ялинкою - символ дитинства для багатьох наших клієнтів. Затишок ми хотіли поєднати з ностальгією та у зовнішньому оформленні закладу. Лускунчики, пишні ялинки, червоні "скляні" іграшки, все це мимоволі переносить на 20 років тому напередодні нового року.

"Тавернетта" - затишний італійський ресторан, в якому ми намагалися відтворити засніжений ліс. Переважна більшість білого кольору стала основною нашою ідеєю. Декор у світлих відтінках - ялинки, немов покриті іскристим снігом і гірляндами. Білі флористичні композиції на столах з ефектом покритих снігом квітів і декоративна арка прикрашені шишками, гілочками, зорями, що горять, і стоячи під цією частиною зали здавалося, що стоїш під казковим деревом у новорічному лісі. Білий декор був розбавлений невеликими золотими елементами: у вигляді машинки, подарунків та ялинкових іграшок для створення повної композиції, що переносить гостей до атмосфери Нового Року.