Перевтілення Планетарію

Перевтілення Планетарію
10, січ 2020

Чи давно ви були в Київському Планетарії?
Ми - давно. І не знаю, коли потрапили б туди, якщо не дзвінок з проханням приїхати.
Цей проект складний не індивідуальним виготовленням. Він складається з багатогодинного обговорення «як, з чого і яким чином» зробити декорації, які витримають роки з потоком 1500 чоловік в день. І потік складається в основному з дітей, які при виді декорації, в кращому випадку, до неї доторкнуться.
Ми дуже сподіваємося, що врахували всі моменти. Ми дуже сподіваємося, що маленьким і дорослим відвідувачам запам'ятається похід в планетарій не тільки змістовною її частиною, але і візуальним наповненням.

Центральна фотозона Планетарію - зоряний фон 6*3,5 метра з багатошарової серединою, яка створює ефект космічної діри. Між шарами переливається підсвічування, а в найдальшому шарі блимають діодні зірки.
Три кораблі летять в просторі космосу в пошуках нових планет, залишаючи за собою неоновий слід. Космічний шаттл для двох мандрівників кличе зробити фото на пам'ять.

Сцена - за задумом - «салон» космічного шаттла. В середині - ілюмінатор, діаметром 2 метри, з ефектом світлового тунелю. Через його магічний вид співробітники планетарію прозвали цю зону «Портал».

Фотозона на період Новорічних ранків в Планетарії в стилі «Космічна Аліса». Улюблений дітками сюжет з класичними елементами з казки про країну чудес - годинник, заєць, що біжить, шахи. Тільки всі вони на тлі космічного неба.

Нам здається, Планетарій заграв новими фарбами. Сірий круговий коридор оживили об'ємні, яскраві декорації. Наша робота на цьому закінчена. Залишається лише сподіватися, що діти будуть до декору милосердні.